Uw verzekeringen. Onze zorg

Uw partner sinds 1955

Het kantoor De Cuyper – Vannevel werd in 1955 opgericht door Placide De Cuyper. Inmiddels is het een familiebedrijf met tien vaste en gespecialiseerde medewerkers. De zaakvoerders Peter en Pascal De Cuyper garanderen elke dag een persoonlijke, klantgerichte en professionele aanpak. Het kantoor biedt een totaalpakket op maat voor particuliere, zelfstandigen en ondernemingen. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zoeken wij de beste oplossingen op de markt. Het kantoor zorgt voor een persoonlijke begeleiding en tal van bijkomende diensten op het gebied van verzekeringen, bankverrichtingen, sparen, beleggen en lenen. Advies op maat en een persoonlijk contact kenmerken ons kantoor.

Onze bedrijfsactiviteiten

De Cuyper – Vannevel zorgt voor een persoonlijke begeleiding en tal van bijkomende diensten op het gebied van verzekeringen, bankverrichtingen, sparen en beleggen.

Verzekeringen

Advies op maat en een persoonlijk contact kenmerken ons kantoor.

Meer

Bank

Bij De Cuyper – Vannevel vindt u een volledig aanbod voor dagelijks bankieren, sparen, investeren en lenen.

Meer

Verhuur

Wij verstrekken aan onze klanten een jarenlange, professionele service op maat voor alle vastgoedsegmenten.

Meer

Een team van experten

Ons ervaren team adviseert en begeleidt u nauwkeurig en snel. U kan altijd van een dienst op maat genieten. Uw persoonlijke adviseur is uw rechtstreekse contactpersoon.